»

Dec 12

Velkommen til Japsedeler.no’s blogg!

Her publiserer vi kommentarer og oppdateringer om emner innen bilhold og bildeler, samt tar for oss noen tester. Vi hører gjerne fra deg og er interessert i dine kommentarer. Følg oss også på Facebook og Twitter. Kom gjerne med innspill om ting som du mener kan bli bedre.

2 comments

 1. Svein-Erik Sørensen

  Hei! Jeg eier en Suzuki Grand Vitara 1,9 DDis 2006 modell. For en måned siden begynte feillampen på ESP systemet å lyse konstant. Jeg dro på et suzuki merkeverkstet og der fant dem ut at jeg måtte skifte hele styringsenheten til esp. Jeg lurer på om dette kan være riktig og at det ville koste meg ca kr.14000,. Bilen har gått 103000 km.

 2. admin

  Hei !

  Svar er sendt deg på epost. Ta gjerne kontakt igjen dersom det er mer du lurer på.

  Mvh
  Japsedeler.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>