Litt om Japsedeler.no

Vi er en virksomhet som formidler bildeler til asiatiske bilmerker, i hovedsak japanske og koreanske. Vi er spesialister på deler til:

Daihatsu Honda Hyundai Isuzu Kia Lexus Mazda Mitsubishi Nissan SSangyong Subaru Suzuki Toyota.

Vi formidler ikke bildeler til europeiske eller amerikanske bilmerker.

Vi arbeider hardt for å levere korrekte deler og etter orginale spesifikasjoner til våre kunder. Det er ikke nok å skilte med bildeler av orginal kvalitet dersom ikke delen som passer til det aktuelle kjøretøyet blir levert. I Japsedeler.no er det et mål at våre kunder skal slippe bryderiet det blir når feil deler blir levert. Vi tar derfor i bruk alle tilgjengelige ressurser samt vår tid og kunnskap for at våre kunder skal ha tillit til at riktige deler blir levert. Hittil i 2012 har vi i følge statistikker en feilandel på under 5 %, noe vi synes er et godt utgangspunkt å arbeide videre på.

Våre målsetninger tvinger oss til å jobbe grundig med hver enkelt forespørsel og bestilling. Våre areidsmetoder innbefatter en sammenstilling mellom bilens orginale spesifikasjoner, rammenummer (chassis) og ulike delekataloger.

Vi holder til i Bergen, men som nettbasert virksomhet har vi de fleste kundene våre bosatt i andre deler av landet. Vi tar i mot bestilling og henting av varer i våre lokaler for kunder i Bergens-området.

Du kan lese mer om vår virksomhet her eller kontakte oss på info@japsedeler.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>